Sakamoto desu ga?

Sakamoto desu ga?

 

Studie: Studio Deen
År: 2016
Genre: Komedie, skole
Antal afsnit: 12 + 1 OVA

 

Handling:

Sakamoto desu ga? er baseret på en manga af samme navn, der blev udgivet fra 2012 til 2015. Handlingen udspiller sig i den virkelige verden, men indeholder komiske indfald såsom unaturlige bevægelser og ansigtsudtryk.

Sakamoto er den mest populære dreng på skolen. Både piger og drenge ser op til ham, fordi han bare kan alt. Han begår sig med ynde og er selvsikker, lige meget hvad han kaster sig ud i, og selv når det er ved at gå galt for ham, så får han alligevel reddet situationen på fænomenal vis.

 

Vurdering:

USA har Chuck Norris, mens Japan har Sakamoto. Denne serie er en typisk komedieserie, hvor hverken handling eller karakterer udvikler sig. Den er kort sagt sat i verden for at få folk til at grine. Og det formår den at gøre med hovedpersonen Sakamoto og hans bizarre måde at tackle problemer og andre mennesker på. Hans personlighed er og bliver en gåde, for man lærer intet om ham igennem hele serien – ikke engang hans fornavn – så der er og bliver mystik forbundet med den fyr, som alle betragter som et idol. De støttende biroller er ligeledes med til at gøre serien sjov, for eksempel Kobuta, der skifter frisure i hvert afsnit, og hans mor, som er forelsket i Sakamoto, så det grænser til det absurde.

 

Favoritkarakter: Kobutas mor

Plot: 6/10

Karakterer: 7/10

Stemmer: 8/10

Animation: 8/10

Stil: 8/10

Overordnet karakter:

7/10

Sakamoto desu ga?155total visits,1visits today