Tonari no Seki-kun

Tonari no Seki-kun

 

Studie: Shin-ei animation
År: 2014
Genre: Komedie, skole
Antal afsnit: 21 + 4 OVA

 

Handling:

Tonari no Seki-kun (Min sidemand Seki) er baseret på en manga af samme navn, der startede i 2010 Der er tale om en serie, der udspiller sig i den virkelige verden uden magiske væsner eller overnaturlige evner. Serien indeholder dog komiske indfald såsom overdrevne bevægelser og ansigtsudtryk.

Rumi Yokoi vil gerne følge med i undervisningen, men desværre sidder hun ved siden af Seki, som altid har gang i noget, hvilket tager hendes opmærksomhed. Sekis projekter er nogle gange normal kedsomhed, mens han andre gange udviser noget nær overnaturlige talenter.

 

Vurdering:

Denne serie er en hyggeserie, hvor handling eller karakterer ikke udvikler sig. Der er tale om en komedieserie, der har pigen Yokoi i fokus, idet hun altid ender med at komme i problemer på grund af Seki, der sjovt nok aldrig bliver opdaget af andre end hende. Det, der gør serien, interessant, er Sekis mange forskellige projekter, der ændrer sig fra episode til episode. Hvert afsnit er under 10 minutter langt, så det er nemt at se et eller flere afsnit, hvis man keder sig, eller tilmed se hele serien på en dag. Nogle episoder tager dog udgangspunkt i japanske ting, såsom spillet shogi, så nogle vesterlændinge vil have svært ved at forstå disse.

 

Favoritkarakter: Rumi Yokoi

Plot: 7/10

Karakterer: 8/10

Stemmer: 8/10

Animation: 8/10

Stil: 7/10

Overordnet karakter:

8/10

Tonari no Seki-kun153total visits,1visits today