Nagasaki

NagasakiNagasaki-præfekturet er beliggende på Kyushu og har en befolkningsstørrelse på 1,4 millioner. Præfekturet har historisk set været et område præget af kontakt med Vesten, hvilket har medført, at kristendommen har haft større indflydelse hér end i nogle andre steder i Japan, af hvilken grund her ligger mange kirker. Det var i hovedstaden Nagasaki, at mange europæiske missionærer ankom til landet i det 16. og 17. århundrede med det formål at bygge kirker og konvertere det japanske folk. Dog blev kristendommen bandlyst og landets grænser lukket, da Tokugawa-shogunatet kom til magten, men man anlagde imidlertid en kunstig ø kaldet Dejima i Nagasaki-bugten, så man der kunne handle med hollandske og kinesiske skibe. Mange japanere havde dog allerede taget den kristne tro til sig, og dette førte til slaget i Shimabara, der ligeledes ligger i Nagasaki-præfekturet, hvor de kristne rebeller forgæves forsøgte at kæmpe mod styret. Nu om dage er Nagasaki mest kendt for at være stedet, hvor den anden atombombe ramte under Anden Verdenskrig, men byen er siden blevet genopbygget, og der er ikke længere spor efter dens ødelæggelse. Nagasaki-præfekturet er et af de eneste præfekturer uden en shinkansen-strækning, men en forbindelse er dog under konstruktion.

Nagasaki-præfekturet er over 4000 kvadratkilometer stort og består både af en række øer samt fastland, som grænser op til Saga.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Nagasaki-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Nagasaki

HASHIMA

Nagasaki

HIRADO

Nagasaki

IKESHIMA

Nagasaki

NAGASAKI

Nagasaki

NOZAKIJIMA

Nagasaki

SASEBO & OMEGN

Nagasaki

SHIMABARA-HALVØEN

Total Page Visits: 1040 - Today Page Visits: 1