Mit Japan

Mit JapanI 2015 tog jeg på egen hånd til Japan for allerførste gang og forelskede mig så meget i landet, kulturen, naturen og japanerne, at jeg hvert år er vendt tilbage. Mit mål er at få set og oplevet hele Japan, idet landet som helhed har et utal af ting at byde på, så der er noget at komme efter for alle. Jeg kan både lide at få set storbyer og kendte "must see" attraktioner, men jeg kan også lide at finde skjulte skatte og bevæge mig "off road" til steder, hvor der ikke kommer mange turister. Jeg kan japansk, så det giver mig en fordel på mine rejser, men jeg tager til Japan for at opleve landet som turist, så jeg blandt andet kan dele mine oplevelser og videregive min erfaring til andre, der ønsker at besøge Japan, da det stadig er et fremmed og uprøvet land blandt de fleste danskere.

For at give et overblik over, hvor i Japan jeg selv har været, har jeg herunder lavet et interaktivt kort, hvor alle besøgte steder er markeret. Zoom rundt på kortet og klik på ikonerne eller fold listen ud til venstre for at se en komplet oversigt. 

Øverst på siden kan du desuden gøre brug af knapperne til at klikke dig videre til rejsedagbøger, gallerier og videoer fra mine ferier.

Total Page Visits: 2285 - Today Page Visits: 1