Niigata

NiigataNiigata-præfeturet er beliggende i Chubo-regionen og deler navn med hovedstaden Niigata, som er en af Japans vigtigste havnebyer. Grundet sin placering foregår der blandt andet handel med russiske og koreanske fragtskibe i havnen, hvor der også jævnligt ankommer skibe fra Nordkorea. Niigata er desuden endestationen på en shinkansen-linje fra Tokyo. Med til præfekturet hører øen Sado, der er det eneste sted, hvor den japanske ibis endnu yngler, og så er det desuden her den verdenskendte trommegruppe KODO stammer fra. På grund af sin lange kystrækning har Niigata både strande og klipper, men det er mest af alt præfekturets bjerge, der trækker turister til, da disse er et udsøgt rejsemål især om efteråret, hvor japanerne kommer for at opleve efterårsfarverne, og om vinteren, idet der er flere skiresorter. Ligesom resten af det nordvestlige Japan bliver Niigata nemlig ramt af koldfronter fra Rusland, der er med til at skabe store snefald.

Der bor lige under 2,3 millioner mennesker i Niigata-præfekturet, der har en størrelse på 12.500 kvadratkilometer. Nabo-præfekturerne er Toyama, Nagano, Fukushima, Gunma og Yamagata.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Niigata-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Niigata

JOETSU

Niigata

NIIGATA & OMEGN

Total Page Visits: 759 - Today Page Visits: 1