Kumamoto

KumamotoKumamoto-præfekturet er beliggende på Kyushu og har en befolkningsstørrelse på 1,8 millioner. Hovedstaden hedder også Kumamoto, og her er der blandt andet shinkansen-forbindelse til Kagoshima i syd og Fukuoka i nord. I Kumamoto finder man en af Japans tre vigtigste borge, men i modsætning til de to andre, der ligger i Himeji og Matsumoto, så er Kumamoto-borgen en moderne rekonstruktion af den originale, der brændte ned i slutningen af 1800-tallet. I Kumamoto-præfekturet ligger også den grotte, hvor samuraien Musashi Miyamoto tilbragte sin sidste tid og skrev De Fem Ringes bog, ligesom man her finder en af verdens mest aktive vulkaner, Aso, der faktisk er den største aktive vulkan i Japan. I byen Aso ligger også en helligdom, der var kendt for at have en af Japans største indgangspartier, men dette kollapsede under jordskælvet i 2016, der ligeledes førte til at både Kumamoto-borgen og Aso-vulkanen blev lukket af for offentligheden.

Kumamoto-præfekturet er mere end 7400 kvadratkilometer stort og består også af nogle øer, som er knyttet sammen med broer. Præfekturet grænser op til Kagoshima, Fukuoka, Oita og  Miyazaki. 

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Kumamoto-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Kumamoto

ASO

Kumamoto

KUMAMOTO & OMEGN

Total Page Visits: 758 - Today Page Visits: 1