Fukui

FukuiFukui-præfekturet er beliggende i Chubu-regionen og har en befolkningsstørrelse på lige over 775.000, hvoraf en tredjedel af disse er bosiddende i hovedstaden, der også hedder Fukui. Præfekturet blev særligt kendt efter præsidentvalget i 2008, eftersom man hér finder byen Obama. Herudover ligger templet Eiheji her også, hvor besøgende kan få et autentisk indblik i tilværelsen som buddhistisk munk i Japan. Maruoka-borgen er også lokaliseret i Fukui-præfekturet, og dette er ikke blot en ud af Japans 12 originale borge - det er også den med den ældste hovedbygning. I Fukui har man fundet mange dinosaurfossiler og derfor ligger der også et dinosaur-museum hér, hvilket er kendt for at være blandt de bedste i verden. Fukui-præfekturet har en lang kyststrækning, som udgør det meste af Wakasa-bugten, og af den grund er her også mange strande og klippeformationer. 

Fukui-præfekturet er næsten 4.200 kvadratkilometer stort og er et af de få prefekturer, hvor der ikke er en shinkansen-strækning, og man kan derfor kun komme dertil med andre tog fra de omkringliggende præfekturer, som er Kyoto, Shiga, Gifu og Ishikawa

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Fukui-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Fukui

FUKUI & OMEGN

Fukui

KATSUYAMA & OMEGN

Total Page Visits: 690 - Today Page Visits: 2