Yamanashi

YamanashiYamanashi-præfekturet er beliggende i Chubu-regionen og er et af de få præfekturer, der ikke deler navn med dettes hovedstad, som er Kofu. Yamanashi-præfekturets hovedattraktion må dog siges at være Japans højeste bjerg: Fuji-bjerget, der deles i halvt mellem Yamanashi og nabopræfekturet Shizuoka. Mens Fuji-bjergets tinde - altså det højeste punkt i Japan - befinder sig i Shizuoka, så har man i Yamanashi dog landets andet højeste punkt i form af det knap 3200 meter høje Kita-bjerg. Ved foden af Fuji-bjerget finder man også mange attraktioner, heriblandt den berygtede selvmordsskov Aokigahara, Fujis fem store søer og forlystelsesparken Fuji-Q Highland. Der er masser af muligheder for at beundre bjerget på afstand, og et af de mest ikoniske billeder fra Japan er typisk Fuji-bjerget og Chureito-pagoden, der ligeledes ligger i Yamanashi-præfekturet.

Der bor 845.000 mennesker i Yamanashi-præfekturet, der har en størrelse på knap 4.500 kvadratkilometer. Det er et af de få præfekturer uden en shinkansen-strækning, men det er dog hér Japans nye magnettog testes. Yamanashi-præfekturet er også et af de præfekturer uden nogen kyststrækning og er derfor omkranset af Nagano, SaitamaShizuoka, Kanagawa og Tokyo.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Yamanashi-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Yamanashi

DE JAPANSKE ALPER

Yamanashi

FUJI-BJERGET & OMEGN

Yamanashi

HOKUTO

Yamanashi

KOFU

Yamanashi

OTSUKI

Yamanashi

YAMANASHI

Total Page Visits: 956 - Today Page Visits: 1