Tochigi

TochigiTochigi-præfekturet er beliggende i Kanto-regionen og er mest kendt for at være stedet, hvor man finder byen Nikko, der er et af de mest besøgte steder i Japan på grund af sine mange helligdomme dedikeret til den første Tokugawa-shogun, Ieyasu, hvis mausoleum ligeledes befinder sig her. Uden for Nikko ligger et stort naturområde med bjerge og vandfald, som ligeledes er et populært turistmål, og så er det desuden hér man finder verdens længste avenue af træer, der strækker sig 35 kilometer. Nabobyen Utsunomiya er præfekturets hovedstad, og herfra er der blandt andet shinkansenforbindelse til Tokyo og Sendai. Herudover ligger byen Kinugawa Onsen ligeledes i Tochigi-præfekturet, og denne er særligt kendt for sine varme kilder, men har også også temaparkerne Edo Wonderland, hvor man begiver sig 400 år tilbage i tiden, og Tobu World Square, hvor der er udstillet miniaturemodeller af kendte monumenter.

Der bor næsten 2 millioner mennesker i Tochigi-præfekturet, der har en størrelse på 6.400 kvadratkilometer. Det er blandt de få præfekturer uden nogen kyststrækning og er derfor omringet af Fukushima, Gunma, Ibaraki og Saitama.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Tochigi-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Tochigi

ASHIKAGA

Tochigi

KINUGAWA ONSEN

Tochigi

NASU

Tochigi

NIKKO

Tochigi

UTSUNOMIYA

Total Page Visits: 951 - Today Page Visits: 3