Kochi

KochiKochi-præfekturet er beliggende på Shikoku, og er navngivet efter hovedstaden, da denne ligeledes hedder Kochi, og i denne ligger blandt andet en af Japans 12 originale borge. Hver sommer ligger byen også grund til det, der er en af Japans ti største festivaler. I Kochi-præfekturet ligger desuden Ryugado-grotten, der har status som en af Japans bedste grotter. En kilometer af denne er åben for offentligheden, der således har mulighed for at udforske den. Kochi-præfekturet udgør størstedelen af det sydlige Shikoku og består derfor af en lang kyststrækning, hvorfra man blandt andet kan se solen stå op fra havet. Dette betyder også mange strande med dertilhørende aktiviteter såsom surfing. Grundet sin placering er Kochi-præfekturet dog også et af de første steder til at tage skade af tyfoner, når disse rammer Japan hvert efterår. Folk i Kochi - og særligt kvinderne - er desuden kendt for at kunne drikke igennem, når der serveres alkohol.

Med sine mere end 7000 kvadratkilometer er Kochi det største præfektur på Shikoku, men med en befolkningsstørrelse på 750.000 er det samtidig det med færrest indbyggere. Nabo-præfekturerne er Ehime og Tokushima

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Kochi-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Kochi

KOCHI

Kochi

SHIMANTO

Total Page Visits: 792 - Today Page Visits: 1