Ishikawa

IshikawaIshikawa-præfekturet er beliggende i Chubu-regionen og består blandt andet af den 100 km. lange Noto-halvø, der er et af Japans mest karakteristiske geografiske områder, eftersom det er den eneste store forgrening på Japans nordvestlige kysstrækning, og så er den desuden med til at danne Toyama-bugten. Noto-halvøen er blandt andet kendt for sin smukke natur i skikkelse af klippeformationer og strande samt en samling af 1004 rismarker. Hovedstaden i Ishikawa-præfekturet er Kanazawa, der er et stop på en shinkansen-linje, som forbinder byen direkte med Tokyo, og denne er mest kendt for at være stedet, hvor man finder Kenrokuen, der har status som en af Japans tre bedste landskabshaver, hvor landets ældste springvand blandt andet befinder sig. I Ishikawa-præfekturet ligger også det 2700 meter høje Haku-bjerg der er et af Japans tre helligste sammen med Fuji og Tateyama.

Der bor knap 1.2 millioner mennesker i Ishikawa-præfekturet, der har en størrelse på over 4.100 kvadratkilometer. Nabopræfekturerne er Fukui, Toyama og Gifu.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Ishikawa-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Ishikawa

KANAZAWA

Ishikawa

NOTO-HALVØEN

Total Page Visits: 958 - Today Page Visits: 1