Ibaraki

IbarakiIbaraki-præfekturet er beliggende i Kanto-regionen og er blandt andet kendt for nogle af sine haver og parker. For eksempel Hitachi Seaside Park, der er populær det meste af året, og en af Japans tre bedste landskabshaver Kairakuen, som ligger i hovedstaden Mito, hvor det er muligt at komme til med togforbindelser fra Tokyo. I præfekturet ligger også et af Japans tre bedste vandfald kaldet Fukuroda-vandfaldet, samt den anden største sø i Japan kaldet Kasumigaura. I nærheden af denne ligger desuden byen Ushiku, og hér står en gigantisk Buddha-statue, som er 120 meter høj, hvilket dermed gør den til Japans højeste statue og en af de største i hele verden. Ibaraki-præfekturet er samtidig stedet, hvor man finder byen Tsukuba, der er kendt for at være Japans videnskabsby. Her bor nemlig i omegnen af 40 % af Japans allerbedste forskere inden for teknologi, der blandt andet arbejder med at udvikle robotter og software.

Der bor lige under 3 millioner mennesker i Ibaraki-præfekturet, som har en størrelse på mere end 6000 kvadratkilometer. Nabo-præfekturerne er Fukushima, Chiba, Tochigi og Saitama og Gunma.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Ibaraki-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Ibaraki

DET NORDLIGE IBARAKI

Ibaraki

MITO & OMEGN

Ibaraki

USHIKU & OMEGN

Total Page Visits: 925 - Today Page Visits: 1