Gunma

GunmaGunma-præfekturet er beliggende i Kanto-regionen. Det var hér nogle af Japans første moderne silkefabrikker blev anlagt tilbage i 1870'erne og en af disse eksisterer stadig den dag i dag og er blevet optaget på UNESCOs liste over verdensarv. Præfekturet har dog en lang historie, for det var blandt andet hér, man første gang fandt menneskelige artefakter i Japan, som kunne dateres tilbage til før år 10.000 før vores tidsregning. I dag er Gunma-prefekturet dog mest kendt for sine varme kilder, der især trækker besøgende til fra hovedstadsområdet i nærheden, og så er det desuden hér de japanske daruma-dukker stammer fra. Der er to shinkansen-linjer fra Tokyo som passerer igennem Gunma, hvor de begge forgrener sig fra byen Takasaki med retning mod henholdsvis Niigata og Nagano.

Hovedstaden i Gunma-præfekturet er Maebashi. Der bor næsten 2 millioner mennesker i præfekturet, der har en størrelse på knap 6.400 kvadratkilometer. Det er blandt de få præfekturer uden nogen kyststrækning og er derfor omringet af Tochigi, Niigata, Fukushima, Nagano og Saitama.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Gunma-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Gunma

DET NORDLIGE GUNMA

Gunma

MAEBASHI

Gunma

TAKASAKI

Gunma

TOMIOKA OG OMEGN

Total Page Visits: 1026 - Today Page Visits: 2