Nara

NaraNara-præfekturet er en del af Kansai-regionen og har som et af de eneste præfekturer ingen kystlinje. Hovedstaden i præfekturet er Nara, som desuden fungerede som Japans første permanente hovedstad fra 710 til 794, indtil denne blev flyttet til Kyoto. Af samme grund har der været et kejserpalads i Nara, hvor man ligeledes finder verdens største gravsteder, hvor man i sin tid stedte kejsere til hvile. Nara-præfekturet har en flere tusinde år lang historie og er dermed et af Japans ældste områder - derfor finder man også flere bidrag til UNESCOs liste over verdensarv i Nara end i nogle andre præfekturer i Japan. Nara var endepunktet på Silkeruten, der blandt andet sikrede handel med Kina og bragte både traditioner og produkter til Japan. Nara blev for eksempel en vigtig base for udbredelsen af buddhismen i Japan. Derfor er der også mange templer i Nara, hvilket trækker både japanske og udenlandske turister til. Derudover er Nara også kendt for sine tamme hjorte.

Nara-præfekturet er 3.700 kvadratkilometer stort og er hjemsted for 1,3 millioner mennesker. Nabo-præfekturerne er Kyoto, Osaka, Mie og Wakayama.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Nara-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Nara

IKARUGA

Nara

KII-BJERGENE

Nara

NARA

Nara

SAKURAI

Fukushima

UDA & OMEGN

Nara

YOSHINO

Total Page Visits: 986 - Today Page Visits: 1