Yamagata

YamagataYamagata-præfekturet er beliggende i Tohoku-regionen og har en befolkningsstørrelse på lige over en million indbyggere, hvoraf en fjerdedel af disse er bosiddende i hovedstaden Yamagata. Her er der blandt andet shinkansenforbindelse til Tokyo. Sammen med de andre nordlige områder har Yamagata-præfekturet historisk set været kulturelt isoleret, hvilket er en del af forklaringen på det lave befolkningstal i forhold til præfekturets størrelse på mere end 9000 kvadratkilometer. Før i tiden var Tohoku-regionen hjemsted for Emishi-folket, som dog blev udryddet, da japanerne begyndte at indtage området. Den mest kendte seværdighed i Yamagata-præfekturet er i dag bjergtemplet Yamadera i byen af samme navn, men præfekturet er dog også et populært skisportssted grundet de mange bjerge. Derudover er det også i Yamagata, man finder mange af de templer, der huser selvmumificerede munke.

Yamagata-præfekturet grænser op til Fukushima, Miyagi og Akita og Niigata. Her på siden er samlet en liste over steder i Yamagata. Du kan også zoome rundt på kortet og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en oversigt.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Yamagata-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Yamagata

KAMINOYAMA & OMEGN

Yamagata

TSURUOKA & OMEGN

Yamagata

YAMADERA

Yamagata

YAMAGATA

Yamagata

YONEZAWA

 

Total Page Visits: 1026 - Today Page Visits: 1