Gifu

GifuGifu-præfekturet er beliggende i Chubu-regionen og har grundet sin centrale beliggenhed historisk set fungeret som et befærdet område mellem storbyerne i øst og vest, og samtidig har præfekturet lagt grund til vigtige slag mellem de to egne. Det var for eksempel her slaget ved Sekigahara fandt sted i år 1600, hvilket førte til Tokugawa-shogunatets etablering efterfulgt af Japans 250 års isolation fra omverdenen. Hovedstaden hedder ligeledes Gifu og blev navngivet af Oda Nobunaga i 1567, da han dengang havde planer om at forene landet fra byen. Herudover finder man i Gifu-præfekturet også historiske steder som Takayama, hvor en af Japans mest populære festivaler afholdes, og Ogimachi, der er kendt for sine traditionelle huse, der blandt andet er kommet på UNESCOs liste over verdensarv. En sektion af de japanske alper ligger ligeledes i præfekturet.

Der bor cirka 2 millioner mennesker i Gifu-præfekturet, der har en størrelse på 10.600 kvadratkilometer. Det er et af de få præfekturer uden kyststrækning, og det er derfor omkranset af Aichi, Fukui, Ishikawa, Mie, Nagano, Shiga og Toyama.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Gifu-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Gifu

ENA & OMEGN

Gifu

GIFU

Gifu

GUJO & OMEGN

Gifu

OGAKI

Gifu

OGIMACHI

Tottori

SEKIGAHARA

Gifu

TAKAYAMA & OMEGN

Gifu

YORO

Total Page Visits: 982 - Today Page Visits: 1