Hiroshima

HiroshimaHiroshima-præfekturet er beliggende i Chugoku-regionen. Præfekturet er knap 8500 kvadratkilometer stort og har en befolkningsstørrelse på 2,8 millioner. Mere end 1 million af disse er bosat i præfekturets hovedstad Hiroshima, der blandt andet er kendt for at være den første by, der blev ramt af en atombombe under Anden Verdenskrig. I dag er Hiroshima dog en moderne storby, hvor det ikke er til at se, at alt lå i ruiner for syv årtier siden. En enkelt bygning er dog blevet bevaret og fungerer nu som et fredsmonument. I nærheden af Hiroshima finder man øen Miyajima, der er en eftertragtet turistdestination, både blandt japanere og udlændinge. Hiroshima-præfekturet består af mange andre småøer i det japanske indlandshav, og det er via disse, der er blevet anlagt et brosystem til øen Shikoku, hvor man kan passere med bil, cykel eller til fods. Gennem præfekturet løber desuden shinkansen, der forbinder Hiroshima med blandt andet Osaka og Fukuoka.

Hiroshima-præfekturet ligger centralt, så dette grænser op til de fire andre præfekturer i Chugoku-regionen: Yamaguchi, Okayama, Shimane og Tottori.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Hiroshima-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Hiroshima

FUKUYAMA

Hiroshima

GEIYO-ØERNE

Hiroshima

HIROSHIMA

Hiroshima

MIYAJIMA

Hiroshima

ONOMICHI & MIHARA

Total Page Visits: 1008 - Today Page Visits: 1