Saitama

SaitamaSaitama-præfekturet er beliggende i Kanto-regionen og er en officiel del af Stortokyo, hvilket vil sige, at de fleste af byerne i præfekturet har status som forstæder til Tokyo. Det er derfor muligt at komme direkte til bykernen i Tokyo via forskellige togforbindelser fra Saitama - blandt andet Omiya, hvor der ligger en shinkansen-station. Saitama siden 1960'erne har oplevet et boom i befolkningsvæksten, ligesom Tokyos andre nabo-præfekturer, så der nu bor mere end 7 millioner mennesker i Saitama, der med sine knap 3.800 kvadratkilometer ellers er blandt Japans ti mindste præfekturer. Hovedstaden hedder ligeledes Saitama, og i denne kan man blandt andet opleve et bredt udvalg af lokale bonsai-haver og udstillinger, der opstod i området, efter bonsai-gartnere valgte at flytte til området i kølvandet på Kanto-jordskælvet i 1923, der lagde Tokyo i ruiner. I Saitama finder man blandt andet også den historiske by Kawagoe, der er kendt for sit tempel, og Chichibu, som er kendt for Mitsumine-helligdommen.

Saitama-præfekturet er at af de præfekturer, som ikke grænser ud til kysten, og det er derfor omringet af Tokyo, Gunma, Ibaraki, Chiba, Yamanashi, Tochigi og Nagano.

Herunder kan du klikke dig videre til udvalgte steder i Saitama-præfekturet. Du kan også scrolle videre til det interaktive kort nederst på siden og klikke på ikonet i venstre hjørne for at se en samlet oversigt over de enkelte seværdigheder og deres placering.

Saitama

CHICHIBU

Saitama

G-CANS

Saitama

HANNO

Saitama

KAWAGOE

 

Total Page Visits: 951 - Today Page Visits: 2