Corpse Party: Tortured Souls

Information

Billeder

Original titel: Koopusu Paatii: Tortured Souls – Bougyaku Sareta Tamashii no Jukyou


Studie: asread.

År: 2012-13

Genre: Gys, mysterie, splatter, skole

Antal afsnit: 4 + 1 OVA

Baseret på: Videospil

Corpse Party: Tortured Souls

.

Corpse Party: Tortured Souls

.

Corpse Party: Tortured Souls

.

Corpse Party: Tortured Souls

.

Corpse Party: Tortured Souls

.

Corpse Party: Tortured Souls

.

Corpse Party: Tortured Souls

.

Corpse Party: Tortured Souls

Univers

Corpe Party: Tortured Souls foregår på en skole i virkelighedens Japan, hvor der dog eksisterer en portal til andre dimensioner, hvor der findes spøgelser.

Karakterdesignet er ikke helt naturtro, idet der er enkelte karakterer med blåligt hår, ligesom folk har unaturligt store øjne.

Handling

En lille gruppe elever er samlet på en skole for at tage afsked med en af deres klassekamerater, hvilket blandt andet inkluderer et ritual, der skal sørge for, at de forbliver venner for evigt. Uheldigvis ender de dog i en anden dimension, hvor de en efter en bliver ofre for de rædsler, der i sin tid udspillede sig på grunden, hvor skolen blev opført.

Min mening

Det er tydeligt, at denne serie er baseret på et videospil, for den er simpelthen så usammenhængende, ulogisk og til dels fjollet, så den ikke er til at tage seriøs. Den er åbenlyst kun lavet for at chokere med sit grafiske indhold, hvilket også er grunden til, at man kun har valgt at investere i sølle fire episoder, der godt nok fortæller en komplet historie, men det bliver samtidig en overfladisk og ligegyldig en af slagsen.

Det kunne muligvis have været en nogenlunde god serie, hvis man havde valgt at gøre den længere, så man som seer kunne fordybe sig i universet. I stedet er det, som om man netop er en spiller i et spil, hvor man ikke får regler eller noget som helst at vide, men i stedet er tvunget til at følge den forvirrende handling styret af et totalt håbløst karakterregister med bizarre valg og reaktioner på de absurde ting, de bliver udsat for.


Serien prøver at spille på typisk japansk gys med et lille pige-spøgelse, der blot skal have lidt omsorg for at blive frelst, men for at nå til den konklusion skal de medvirkende personer gennem alle mulige overdramatiske indslag, der naturligvis inkluderer dødsfald. Og nogle af disse er så blodige, at langt fra alle vil kunne holde ud af at se denne serie, der derfor eksisterer i en censureret udgave. Men eftersom det er det grafiske element, der har gjort serien "populær", så kan man også stille spørgsmålstegn ved, om man overhovedet får noget ud af at se den bløde version.


Vurdering


Favoritkarakter:
Satoshi


Plot: 


Karakterer:


Stemmer:


Animation:


Stil:


Overordnet karakter:

4/10
Total Page Visits: 108 - Today Page Visits: 1