Monthly Girls’ Nozaki-kun

Information

Billeder

Original titel: Gekkan Shojo Nozaki-kun


Studie: Doga Kobo

År: 2014

Genre: Komedie, skole, romantik

Antal afsnit: 12

Baseret på: Manga

Monthly Girls' Nozaki-kun

.

Monthly Girls' Nozaki-kun

.

Monthly Girls' Nozaki-kun

.

Monthly Girls' Nozaki-kun

.

Monthly Girls' Nozaki-kun

.

Monthly Girls' Nozaki-kun

.

Monthly Girls' Nozaki-kun

.

Monthly Girls' Nozaki-kun

.

Univers

Monthly Girls' Nozaki-kun foregår i virkelighedens Japan og indeholder som udgangspunkt ingen overnaturlige elementer, men der er dog flere komiske indslag, der bryder realismen såsom fald fra høje bygninger og overmenneskelige præstationer. 

Karakterdesignet varierer, idet nogle personer er mere naturtro end andre, da der er eksempler på unaturlige hårfarver og øjenfarver. Der er også en del overdrevne ansigtstræk.

Handling

Chiyo Sakura er forelsket i fyren Nozaki fra sin skole, men da hun en dag bliver inviteret hjem til ham, viser det sig, at han er manga-tegner og bare ville have hende til at hjælpe ham med optegningen af en tegneserie. Chiyo bliver på den måde en del af et alsidigt team af skoleelever, som sammen sørger for den månedlige udgivelse af Nozakis manga-numre. 

Min mening

Dette er en hyggeserie, hvor der på det overordnede plan ikke er nogen handling, mens der i hver episode alligevel bliver bygget videre på karaktererne og deres forhold til hinanden. Det mest interessante ved denne serier er at se, hvordan det er at arbejde som manga-tegner. Det visuelle er der virkelig gjort noget ud af i denne serie, så det virker realistisk - selvom det foregår i en anime.

Der er dog tale om en komedie med meget jordnær humor. Personerne er sjove på hver sin måde, da de har hver deres personlighed, som både komplimenterer og kommer i konflikt med hinanden. Det er primært konflikten, der er underholdende, da den sjovt nok også udgør grundlaget for romantik på tværs af stort set alle medvirkende. Jeg har aldrig set en serie, hvor så mange par bliver dannet, og hvor man samtidig sidder og hepper på, at de alle finder sammen, for som regel henfalder manga og anime til den håbløse harem-genre.

Desværre blev serien lavet, mens mangaen endnu var i gang, så det var ikke muligt at afslutte historien, hvilket vil sige at man efterlades tilbage med en masse løse ender efter sidste afsnit. Men sådan er det som oftest med skolekomedier, hvor man selv må finde på en afslutning.

Vurdering


Favoritkarakter:
Hori
 

Plot: 


Karakterer:


Stemmer:


Animation:


Stil:


Overordnet karakter:

7/10
Total Page Visits: 459 - Today Page Visits: 1