Haven’t You Heard? I’m Sakamoto

Information

Billeder

Original titel: Sakamoto desu ga?


Studie: Studio Deen

År: 2016

Genre: Skole, komedie

Antal afsnit: 12 + 1 OVA

Baseret på: Manga

Haven't You Heard? I'm Sakamoto

.

Haven't You Heard? I'm Sakamoto

.

Haven't You Heard? I'm Sakamoto

.

Haven't You Heard? I'm Sakamoto

.

Haven't You Heard? I'm Sakamoto

.

Haven't You Heard? I'm Sakamoto

.

Haven't You Heard? I'm Sakamoto

.

Univers

Haven't You Heard? I'm Sakamoto udspiller sig i virkelighedens Japan, hvor der ikke eksisterer overnaturlige elementer eller egenskaber. Sakamoto er imidlertid besiddelse af en del held og ynde, der strider mod naturens love.

Karakterdesignet er for de fleste karakterers vedkommende kendetegnet ved at være naturtro, men der er enkelte eksempler på unaturlige hårfarver. Der er desuden også mange overdrevne ansigtstræk og komiske indslag.

Handling

Sakamoto er den mest populære dreng på skolen. Både piger og drenge ser op til ham, fordi han bare kan alt. Han begår sig med ynde og er selvsikker, lige meget hvad han kaster sig ud i, og selv når det er ved at gå galt for ham, så får han alligevel reddet situationen på fænomenal vis.  

Min mening

USA har Chuck Norris, mens Japan har Sakamoto. Denne serie er en typisk komedieserie, hvor hverken handling eller karakterer udvikler sig. Den er kort sagt sat i verden for at få folk til at grine. Og det formår den at gøre med hovedpersonen Sakamoto og hans nonchalante måde at tackle problemer og andre mennesker på.

Han er dog en besynderlig hovedkarakter. Hans personlighed er og bliver en gåde, for man lærer intet om ham igennem hele serien - ikke engang hans fornavn - så der er og bliver mystik forbundet med den fyr, som alle betragter som et idol, selvom de egentlig ikke kender ham. Det er sådan set interessant, at man kan skabe en historie med en så overfladisk tilgang til hovedpersonen.

De støttende biroller er ligeledes med til at gøre serien sjov - for eksempel Kobuta, der skifter frisure i hvert afsnit, og hans skøre mor, som er forelsket i Sakamoto, så det grænser til det absurde. Alt i alt er det en virkelig sjov serie, fordi den er så useriøs og latterlig, at hvert element i handlingen bliver underholdene fordi det hele er så fjollet. Historiemæssigt er der derfor ikke meget at komme efter, men ser man serien for underholdningens skyld, så formår den at levere.

Vurdering


Favoritkarakter:
Kobutas mor
 

Plot: 


Karakterer:


Stemmer:


Animation:


Stil:


Overordnet karakter:

8/10
Total Page Visits: 530 - Today Page Visits: 1