Tekken: Bloodline

Information

Billeder

Original titel: Tekken: Bloodline


Studie: Studio Hibari & Larx Entertainment

År: 2022

Genre: Kampsport, action

Antal afsnit: 6

Baseret på: Videospil

Tekken: Bloodline

.

Tekken: Bloodline

.

Tekken: Bloodline

.

Tekken: Bloodline

.

Tekken: Bloodline

.

Tekken: Bloodline

.

Tekken: Bloodline

.

Tekken: Bloodline

.

Tekken: Bloodline

Univers

Tekken: Bloodline foregår i virkelighedens verden, hvor der dog eksisterer overnaturlige væsner. Almindelige mennesker kan desuden besidde unaturlig styrke og adræthed.


Karakterdesignet varierer og er ikke naturligt for alle personers vedkommende, idet mænd har overdimensionerede muskler. Der er ligeledes eksempler på unaturlige frisurer og øjenbryn.

Handling

Da Jun Kazamas mor bliver dræbt af et monster kaldet Ogre, beslutter han sig for at opsøge sin bedstefar, Heihachi Mishima, så han kan blive oplært i karate, hvilket skal gøre ham i stand til at hævne sin mor ved at overvinde Ogre.

Min mening

Denne serie fungerer nærmest som en uofficiel fortsættelse til Tekken: The Motion Picture, men mest af alt minder det dog om en meget lang introduktion til Tekken 3. Præcis ligesom i videosekvenserne i spillene, så er denne serie nemlig fattig på historie, og ligesom med Tekken: The Motion Picture, så har den den svaghed, at man kun fokuserer på et meget begrænset antal karakterer, selvom Tekken har så mange interessante af slagsen.

Fokusset i denne serie er Jin, så det er naturligvis ham og hans relationer, man følger. Det ville bare være rart at lære mange af de andre karakterer at kende, hvilket sagtens kunne ske på de sølle 6 afsnit, som serien varer, for denne er proppet med unødvendige flashbacks og dialog. Der er heldigvis også en del kampscener, selvom størstedelen er udeladt, og heldigvis har man gjort brug af karakterernes signaturteknikker, ligesom man tilmed har benyttet lyseffekterne ved deres slag.

Overordnet set minder serien om et spil, hvilket mest af alt skyldes animationen, der er den nye 3D-type, som desværre er ved at overtage anime. Det meste af tiden gør denne dog personerne både udtryksløse og stive i deres bevægelser, men når kampscenerne er i gang, bliver det muligt at rotere under dem. 3D-stilen virker bare som en nem og doven løsning, for selvom tøj og hår bevæger sig, så gør muskler og øjne det eksempelvis ikke, så personerne ligner præcis dét, som de er: karakterer i et computerspil. Designet er heller ikke ligefrem betagende, og særligt Paul ser decideret fjollet ud. Der er samtidig en besynderlig brug af kantede skygger...

Handlingen er overraskende fattig på indhold, for det er sådan set bare en animeret genfortælling af et spil Tekken. Det er derfor også en meget nostalgisk serie for os, der rent faktisk voksede op med Tekken 3. Men vi har også favoritkarakterer, og dem ville jeg i hvert fald gerne have set mere til.


Vurdering


Favoritkarakter:
Jun
 

Plot: 


Karakterer:


Stemmer:


Animation:


Stil:


Overordnet karakter:

5/10
Total Page Visits: 95 - Today Page Visits: 1