Psycho Diver: Soul Siren

Information

Billeder

Original titel: Saiko Daibaa: Mashou Bosatsu


Studie: Madhouse

Instruktør: Mamoru Kanbe

År: 1997

Genre: Sci-fi, thriller

Spilletid: 48 minutter

Baseret på: Bog

Psycho Diver: Soul Siren

.

Psycho Diver: Soul Siren

.

Psycho Diver: Soul Siren

.

Psycho Diver: Soul Siren

.

Psycho Diver: Soul Siren

.

Psycho Diver: Soul Siren

.

Univers

Psycho Diver: Soul Siren foregår i virkelighedens verden, hvor der dog findes mennesker med psykiske evner. Ydermere findes der maskiner, som gør det muligt for folk at betræde andres sind.

Karakterdesignet er gjort realistisk uden brugen af unaturlige øjenfarver og hårfarver.

Handling

Sangeringen Yuki besidder psykiske kræfter, som hun ikke længere kan holde under kontrol. Psycho Diveren Busujima bliver derfor sat på en opgave, der går ud på, at han skal dykke ind i hendes sind og på den måde hjælpe hende.

Min mening

Åbningssekvensen i denne film giver indtryk af, at den er meget bedre, end den egentlig viser sig at være. Det bliver desværre en meget overfladisk og rodet fortælling - især halvvejs gennem filmen er det, som om at der mangler scener, for ting eskalerer ret hurtigt, og det foregår på ret forvirrende vis.

Filmens plot er ikke engang dens fokus, og det er virkelig ærgerligt, for konceptet "Psycho Diver" bliver blot anledningen til handlingen, altså et sekundært element, der overordnet set ikke spiller nogen rolle. I stedet er det overdramatiseret action og stereotype konspirationer, der tager over og forvandler filmen til en amerikansk Hollywood-film med den typiske macho-helt og den smukke unge kvinde, der skal frelses.

Konceptet minder jo egentlig meget om Paprika, der blev udgivet et årti senere, så det kunne have været en oplagt mulighed for at udforske det menneskelige sind, men i stedet er det virkeligheden, der tager over. Karakterdesignet er sådan set fint nok, men personernes træk er så dominerende, at de nærmest ikke har nogen ansigtsudtryk, og så virker det mere som en film fra begyndelsen af 1990'erne. Det er forståeligt, at budgettet ikke har været der til at lave en flottere film, men så kunne man i det mindste have gjort den bedre gennem handlingen

Vurdering


Favoritkarakter:
Busujima


Plot: 


Karakterer:


Stemmer:


Animation:


Stil:


Overordnet karakter:

3/10
Total Page Visits: 340 - Today Page Visits: 1