Tekken: The Motion Picture

Information

Billeder

Original titel: TEKKEN


Studie: Studio Deen

Instruktør: Kunihisa Sugishima

År: 1998

Genre: Kampsport, action

Spilletid: 60 minutter

Baseret på: Videospil

Tekken: The Motion Picture

.

Tekken: The Motion Picture

.

Tekken: The Motion Picture

.

Tekken: The Motion Picture

.

Tekken: The Motion Picture

.

Tekken: The Motion Picture

.

Tekken: The Motion Picture

.

Univers

Tekken: The Motion Picture foregår i virkelighedens verden, hvor der dog eksisterer avanceret teknologi, der blandt inkluderer androider og kloning af dinosauruser. Almindelige mennesker kan desuden besidde unaturlig styrke og adræthed.


Karakterdesignet varierer og er ikke naturligt for alle personers vedkommende, idet mænd har overdimensionerede muskler. Der er ligeledes eksempler på unaturlige frisurer og øjenbryn.

Handling

For at hævne sig på sin far, Heihachi Mishima, vælger hans søn Kazuya at tilmelde sig en kampsportsturnering på en ø, hvor andre deltagere dog ligeledes er mødt op - enten for at vinde eller for at komme tæt på Heihachi.

Min mening

Dette er egentlig to afsnit af en miniserie, der blev kombineret til en film, som dog alligevel kun varer en time, hvorved den ikke rigtig er rig på handling. Det kan derfor undre en, hvorfor man overhovedet har valgt at producere en animeret udgave af Tekken, men svaret er, at der nok mest af alt bare er tale om en reklame for spillene, dengang de havde deres begyndelse.

Jeg er egentlig fan af Tekken og nød at spille spillene som barn, så derfor irriterer det mig også, at man ikke har lavet en bedre filmudgave. Der er også så mange interessante karakterer i spillene, men det er kun en håndfuld af disse, der får skærmtid i den lidt simple, men på samme tid forvirrende historie, der mere fokuserer på folks personlige historier frem for det, som Tekken er kendt for: nemlig kampsport.

Jeg havde virkelig gerne set, at karaktererne var blevet sat til at kæmpe mere, og at der var blevet gjort mere ved kampscenerne. Mange af folks signaturteknikker er slet ikke blevet brugt, og de kæmper også under hinanden på en øde ø i et battle royal-format, hvor der igen kun er fokus på ganske få kampe.

Slutningen virker både fremskyndet og overdrevet, og så går det pludselig op for en, at filmen kun har varet en time. Man kunne sagtens have skubbet et ekstra afsnit ind - altså tilføjet 30 minutter til at skabe en lidt mere interessant og sammenhængende historie. Selvom man kender til Tekken-spillene vil man gerne introduceres til universet og dets figurer.

Vurdering


Favoritkarakter:
Roger


Plot: 


Karakterer:


Stemmer:


Animation:


Stil:


Overordnet karakter:

6/10
Total Page Visits: 100 - Today Page Visits: 1