Bunny Drop

Information

Billeder

Original titel: Usagi Doroppu

Instruktør: Sabu

År: 2011

Genre: Drama

Spilletid: 114 minutter

Bunny Drop

.

Bunny Drop

.

Bunny Drop

.

Bunny Drop

.

Bunny Drop

.

Bunny Drop

.

Handling

Da Daikichis morfar dør, viser det sig, at han har haft en hemmelig datter, som ingen har kendt til. Da den lille pige får brug for et sted at bo, vælger Daikichi derfor at tage hende til sig, selvom han ingen erfaring har med at opdrage børn.

Min mening

Denne film er baseret på en manga, som ligeledes er lavet til en anime-serie, hvilket er en ret sød serie. Og filmen her er egentlig også sød, men når plottet foregår i den virkelige verden, bliver det en anelse sværere at forholde sig til den ud fra et etisk perspektiv, for at en fremmed mand tager en lille pige til sig ville jo aldrig være tilladt i Danmark. Filmen inddrager da også de sociale myndigheder, hvilket er temmelig interessant, men alligevel spiller de ingen stor rolle, da det ender med at blive en hyggelig fortælling om en singlefyr, der finder glæde i tilværelsen ved at opdrage et lille barn.

Filmen bevæger sig også bort fra originalhistorien på andre punkter, idet den blandt andet har lidt unødvendigt drama, mens nogle karakterer er udeladt, samtidig med at andre er fuldkommen forandret. Koukis mor er en af mine favoritpersoner i anime-serien, men hendes personlighed er helt anderledes i filmen, hvilket til dels også gør sig gældende for Kouki.

Selvom filmen er baseret på en manga, så er den dog troværdig, og jeg kan faktisk godt lide, når man bevæger sig bort fra originalmaterialet og gør fortællingen realistisk, da det burde være den eneste grund til at lave en live action-fortælling, så det ikke bare bliver kopi efter kopi i forskellige formater.

Vurdering


Favoritkarakter:
Daikichi


Plot: 


Karakterer:


Skuespil:


Afslutning:


Det visuelle:


Overordnet karakter:

7/10
Total Page Visits: 220 - Today Page Visits: 1