Does the Flower Blossom?

Information

Billeder

Original titel: Hana wa saku ka

Instruktør: Kaori Tanimoto

År: 2018

Genre: Drama, romantik

Spilletid: 88 minutter

Does the Flower Blossom?

.

Does the Flower Blossom?

.

Does the Flower Blossom?

.

Does the Flower Blossom?

.

Does the Flower Blossom?

.

Does the Flower Blossom?

Handling

Den forældreløse Youichi har arvet sine forældres hus, som han stadig bor i, mens han lejer dette ud til andre unge samt reklamebureauer, der har brug for at sted at tage billeder. Og det er sådan, han møder den ældre Kazuaki Sakurai, der falder for den isolerede teenager, som for første gang forelsker sig i et andet menneske.

Min mening

Jeg behøvede ikke engang at undersøge denne film nærmere for at regne ud, at den er baseret på en yaoi-manga. Det er så åbenlyst fra start med de akavede situationer og den måde karaktererne danner relationer på virkelig spontan vis, ligesom det desuden kun er mænd (eventuelt alle sammen homoseksuelle?), der udgør de medvirkende.

Der mangler generelt noget dybde og realitet, før det ville være en god film, og når man har med virkelige mennesker at gøre, ville det også være rart med nogle virkelige følelser. Der er alt for mange tegneserieagtige indslag, der ikke fungerer i den virkelige verden, fordi de hører til fantasien. Og det er netop fantasien, som mange kan lide ved yaoi - jeg foretrækker bare noget ægte og dybt romantik i stedet for det overfladiske og uudforskede, for ellers bliver det jo bare følelsesporno.

Selve plottet er jo tiltalende, så det ville have været virkelig interessant, hvis man havde dykket ned i det psykologiske aspekt ved, at to mænd med en vis aldersforskel finder sammen. Desværre er de stereotype mangaelementer med til at ødelægge fortællingen, så den bliver forudsigelig og klichéfyldt. 

Vurdering


Favoritkarakter:
Youichi


Plot: 


Karakterer:


Skuespil:


Afslutning:


Det visuelle:


Overordnet karakter:

6/10
Total Page Visits: 227 - Today Page Visits: 1