Does the Flower Blossom?

Original titel: Hana wa saku ka Instruktør: Kaori Tanimoto År: 2018 Genre: Drama, romantik Spilletid: 88 minutter
Den forældreløse Youichi har arvet sine forældres hus, som han stadig bor i, mens han lejer dette ud til andre unge samt reklamebureauer, der har brug for at sted at tage billeder. Og det er sådan, han møder den ældre Kazuaki Sakurai, der falder for den isolerede teenager, som for første gang forelsker sig i et andet menneske.
Jeg behøvede ikke engang at undersøge denne film nærmere for at regne ud, at den er baseret på en yaoi-manga. Det er så åbenlyst fra start med de akavede situationer og den måde karaktererne danner relationer på virkelig spontan vis, ligesom det desuden kun er mænd (eventuelt alle sammen homoseksuelle?), der udgør de medvirkende. Der mangler generelt noget dybde og realitet, før det ville være en god fil, og når man har med virkelige mennesker at gøre, ville det også være rart med nogle virkelige følelser. Der er alt for mange tegneserieagtige indslag, der ikke fungerer i den virkelige verden, fordi de hører til fantasien. Og det er netop fantasien, som mange kan lide ved yaoi - jeg foretrækker bare noget ægte og dybt romantik i stedet for det overfladiske og uudforskede. Selve plottet er jo tiltalende, så det ville have været virkelig interessant, hvis man havde dykket ned i det psykologiske aspekt ved, at to mænd med en vis aldersforskel finder sammen. Desværre er de stereotype mangaelementer med til at ødelægge fortællingen, så den bliver forudsigelig og klichéfyldt. 
Favoritkarakter: Youichi Plot: 8/10 Karakterer: 5/10 Skuespil: 6/10 Afslutning: 7/10 Det visuelle: 9/10 Overordnet karakter:

6/10

Does the Flower Blossom?

Does the Flower Blossom?

Does the Flower Blossom?

Does the Flower Blossom?

Total Page Visits: 22 - Today Page Visits: 1