The Ring 2

Original titel: Ringu 2 Instruktør: Hideo Nakata År: 1999 Genre: Gys, mysterie Spilletid: 95 minutter
The Ring 2 følger begivenhederne umiddelbart efter The Ring, hvor gåden om Sadako bliver løst, da Ryuji Takayamas assistent, Mai, slår sig sammen med henholdvis journalisten Okazaki og lægen Kawajiri.
Dette er den anden efterfølger, der blev lavet til The Ring, efter den originale efterfølger Spiral fik kritik, da den blev udgivet sammen med The Ring i 1998. Året efter valgte man derfor at lave en ny efterfølger i form af The Ring 2 som en erstatning for Spiral. Og selvom The Ring 2 er bedre end Spiral, så er filmen stadig ikke særlig god. Præcis som med Spiral, så bygger The Ring 2 ikke videre på handlingen fra The Ring - den ødelægger den derimod. Der er simpelthen for mange elementer og karakterer, som er en kontrast til The Ring, hvor en lille gruppe personer udgjorde en simpel historie, hvilket skabte en rød tråd, som udgjorde filmens handling. Der er alt for mange store og små fortællinger i The Ring 2, der gør filmen alt for kompleks og derfor mindre uhyggelig. Særligt fordi man inddrager videnskaben og på den måde fjerner uhyggen fra The Ring ved at bevise, at spøgelser og forbandelser ikke er andet end energi manifesteret af folks mentale evner... Pludselig har man gjort en gyser til en sci-fi, og pludselig har man lavet en nærmest identisk kopi af Spiral, som ellers blev kritiseret voldsomt for at bevæge sig for langt fra universet, der udgjorde kernen i The Ring. Præcis som med Spiral vil jeg råde folk til ikke at se The Ring 2, hvis de er glade for den første film, for de to film har intet med hinanden at gøre, udover at de anvender de samme karakterer - dog er deres personligheder sjovt nok ikke de samme.
Favoritkarakter: Reiko Plot: 3/10 Karakterer: 4/10 Skuespil: 5/10 Afslutning: 1/10 Det visuelle: 5/10 Overordnet karakter:

3/10

The Ring 2

The Ring 2

The Ring 2

The Ring 2

Total Page Visits: 280 - Today Page Visits: 1