Dead Stock

Information

Billeder

Original titel: Deddo Sutokku

Instruktør: Gonno Hajime

År: 2017

Genre: Gys, mysterie

Antal afsnit: 11

Dead Stock


Dead Stock


Dead Stock


Dead Stock


Dead Stock


Handling

Riku bliver ansat hos TV Tokyo, hvor han får til opgave at sortere gamle VHS-bånd ved at gennemse disse sammen med to kolleger. Men nogle af båndene viser sig at indeholde paranormale hændelser fanget på film, hvilket de tre beslutter sig for at undersøge nærmere. 

Min mening

Udgangspunktet for denne serie er virkelig godt, for der er ikke noget mere uhyggeligt end gamle VHS-bånd med skræmmende optagelser. Moderne effekter er ofte så overdrevne og åbenlyse, at de mister deres uhygge, men i denne serie er VHS-optagelser gjort virkelig troværdige, så det ligner flere årtier gamle optagelser.

I hver episode beskæftiger man sig også med et nyt emne, så det er som at se forskellige japanske gyserfilm, hvor nogle afsnit er bedre end andre. Til sidst er det så karakterernes historie, som tager over, hvilket jeg godt kunne have undværet. Generelt fylder de da også for meget, fordi de forsøger at dokumentere paranormale aktiviteter frem for at finde forklaringen på dem.

Derfor virker det også underligt at optagelserne befinder sig i en kælder, som om det er helt normale hændelser, der er blevet fanget på bånd - men det er typisk japansk logik. Karaktererne er eksempelvis også hurtige til at acceptere mystiske hændelser og kommer sig over dem uden rigtig at involvere andre i dem.

Vurdering


Favoritkarakter:
Riku


Plot: 


Karakterer:


Skuespil:


Det visuelle:


Overordnet karakter:

7/10
Total Page Visits: 174 - Today Page Visits: 1