Kagoshina Akvarium

Kagoshina Akvarium

Kagoshima Akvarium er officielt kendt som Io World Kagoshima Suizokukan og er med sine 7 etager et af de største akvarier på Kyushu. Akvariet åbnede i 1997 og befinder sig i Kagoshimas havneområde, hvor det er nemt at få øje på grundet sin karakteristiske arkitektur, der er inspireret af rokker. Og netop rokker er da også nogle af de hundredvis af dyr, som man kan opleve inde i selve akvariet, hvor der er mange forskellige vandtanke, hvoraf den største af disse indeholder 15000 ton vand, og det er blandt andet i denne, man finder et af akvariets vartegn: nemlig en hvalhaj.

Herudover er der også dyr som hajer, vandmænd, søstjerner og diverse saltvandsfisk, og de fleste af disse er faktisk lokale, for formålet med Kagoshima Akvarium er først og fremmest at skildre det undersøiske dyreliv omkring Kagoshima-præfekturet. Akvariet afholder desuden også indendørs delfinshows med delfiner, der normalt holder til udenfor, hvor man også har mulighed for at se dem uden at skulle købe adgang til akvariet. 

Kagoshima Akvarium ligger under en kilometer fra sporvognsstationen Suizokukanguchi og yderligere et par hundrede meter fra Kagoshima station.

Total Page Visits: 217 - Today Page Visits: 1