Machida Squirrel Garden

Machida Squirrel Garden

I Machida vest for Tokyo ligger Machida Squirrel Garden, der som navnet antyder er en dyrepark dedikeret til egern, men herudover er der dog også andre dyr såsom marsvin, skildpadder og kaniner, som besøgende har mulighed for at interagere med og ikke kun betragte på afstand. Parken åbnede i 1988, hvor 400 egern blev bragt fra en anden egern-park til Machida, hvor en 9000 kvadratmeter stor grund i dag udgør Machida Squirrel Garden, der endnu den dag i dag er kendt for sine mange hundrede egern. De fleste af disse tilhører gruppen af rødbugede egern, men der er også eksemplarer af røde egern og jordegern.

Machida Squirrel Garden er primært henvendt børnefamilier, så børn kan stifte bekendtskab med dyr i fangenskab, og derfor kan man også få lov at fodre mange af dyrene. Man kan eksempelvis gå rundt blandt egernene i deres lukkede indhegning, hvor de bor i små farverige huse.

Machida Squirrel Garden liggr næsten tre kilometer fra den nærmeste station. Fra Machida station går der dog busser til parken, hvilket tager 20 minutter.

Total Page Visits: 36 - Today Page Visits: 1