Stone Museum Hakusekikan

Stone Museum Hakusekikan

Stone Museum Hakusekikan er et museum beliggende ved byen Ena i Gifu-præfekturet, hvor det slog dørene op i 1986. Som navnet antyder, så er der tale om et museum dedikeret til sten såsom ædelsten og fossiler, men dets hovedattraktion er dog Japans største pyramide med en højde på 15 meter, og præcis som med en rigtig pyramide, så indeholder denne underjordiske gange, som besøgende har mulighed for at udforske. Det underjordiske tunnelsystem er cirka 350 meter langt og er lyst op, så man blandt andet kan beundre de realistiske vægmalerier med hieroglyffer.

Udenfor findes andre mindre stenmonumenter, og eftersom stedet mest er tiltænkt børnefamilier, så er der også et utal af aktiviteter såsom muligheden for at grave ædelsten frem fra jorden eller flække sten indeholdende krystaller, ligesom man endda kan lave sine egne smykker. Stone Museum Hakusekikan lægger også grund til et smukt lysshow hver juli, når en del af det udendørs areal bliver lyst op, så det skal forestille, at man går på en vej af stjerner - altså Mælkevejen.

Museet ligger 7 kilometer fra den nærmeste station, men der går dog busser til området fra Ena station, og turen tager 25 minutter .

Total Page Visits: 302 - Today Page Visits: 1