Kawazu Nanadaru

Kawazu Nanadaru

Kawazu Nanadaru er det japanske navn for syv vandfald beliggende på Izu-halvøen, hvor de befinder sig i bjergene nær byen Kawasu. Besøgende har mulighed for at nyde synet af samtlige vandfald, idet de ligger lands en vandrerute på 1,5 kilometer, som det tager cirka en times tid at krydse, hvis man på turen stopper op for at beundre alle syv vandfald. Disse kaldes tilsammen Kawasu Nanadaru, men de har faktisk også deres egne navne. Det højeste vandfald er Odaru med en højde på 30 meter. Herefter kommer Kamadaru med sine 22 meter efterfulgt af Shokeidaru på 10 meter. De sidste 4 vandfald har en højde på under 10 meter, og det drejer sig om Ebidaru på 5 meter, Hebidaru på 3 meter og Kanidaru og Deaidaru, der begge har en højde på 2 meter. Kamadaru er ikke blot det højeste vandfald, men også det bredeste med 7 meter, mens de 6 andre vandfald har en bredde på mellem 1 og 3 meter. Ved vandfaldene befinder sig desuden statuer, som skal forestille karaktererne fra Kawabata Yasunaris novelle "Den lille danserinde fra Izu", eftersom fortællingen foregår på Izu. Nær vandreruten finder man ydermere en unik vejbro, der indeholder et loop på to etager.

Vandreruten, der leder forbi vandfaldene, blev i 2011 blokeret efter ødelæggelserne fra en tyfon, og herefter kunne man kun komme frem til vandfaldene ved at passere igennem privat grund. Dette valgte grundejerne at udnytte ved at kræve en afgift, indtil myndighederne i 2017 opkøbte grunden, så det atter blev muligt for folk at besøge vandfaldene uden at skulle betale penge. 

Det er muligt at komme frem til vandreruten med de syv vandfald via bus fra både Shuzenji og Kawasu. Turen fra Shuzenji tager cirka en time, mens den fra Kawasu tager en halv time.

Total Page Visits: 312 - Today Page Visits: 1