Oyama Suikyodo

Oyama Suikyodo

Øen Okinoerabujima er blevet skabt som et koralrev, der gennem tiden er blevet skubbet op over havets overflade. På øen findes derfor over 300 grotter, der i sin tid er blevet dannet af havstrømme, og klippeformationerne i disse er derfor kendetegnet ved at være bølgeskabte. Blandt grotterne finder man blandt andet Oyama Suikyodo, der med en længde på over 12 kilometer er den anden længste grotte i Japan. Men denne er imidlertid fuld af vand, idet den har forbindelse til havet, så for at kunne besøge den, er man nødt til at deltage i et 2-3 timer langt kursus, hvor man får udleveret det nødvendige udstyr samt påklædning, før man i selskab med en guide begiver sig gennem grotten.

At besøge Oyama Suikyodo er dog ikke blot en fysisk udfordring men også en eventyrlig oplevelse, idet man bogstaveligt talt befinder sig under Okinoerabujima, så man på førstehånd kan betragte øens unikke undergrund, der består af klipper, vandfald, søer og drypsten. 

Under sit besøg i Oyama Suikyodo kan man vælge mellem to forskellige ture, og man behøver ikke at have erfaring for at kunne deltage i disse. Dog skal man tilmelde sig på forhånd, før man kan besøge grotten, der befinder sig centralt på øen.

Total Page Visits: 42 - Today Page Visits: 1