Kamiyubetsu Tulipanpark

Kamiyubetsu Tulipanpark

Kamiyubetsu Tulipanpark ligger i byen Yubetsu på Hokkaido nær Abashiri, og der er som navnet antyder tale om en park fyldt med tulipaner - mere end en million af slagsen for at være præcis, der findes i 200 forskellige sorter, så de tilsammen skaber et enormt farvespil. Tulipanerne er nemlig blevet plantet således, at når de springer ud, skaber de til sammen et gigantisk mønster af farver, hvilket selvsagt trækker tusindvis af besøgende til parken, når blomsterne står i flor i maj, hvilket er forholdsvis sent, men det skyldes, at Yubetsu ligger så langt nordpå, hvilket også er en grund til, at mange strømmer dertil, da det er et af de sidste steder at opleve de tidlige forårsblomster i Japan.

Tulipanparken er blevet Yubetsus vartegn, men blomsten er også et symbol på Holland, og derfor står der naturligvis også et par vindmøller i parken lignende dem, man forbinder med Holland, og fra den ene af disse kan man blandt andet nyde synet af tulipanerne fra et øvre perspektiv, ligesom man dog også kan gå rundt på stier i blandt blomsterne. Ikke så langt derfra står desuden et lokalmuseum med et noget karakteristisk design.

Selve parken har en størrelse på 12,5 hektar og hele 7 hektar består af blomsterbede. Den nærmeste station er dog Engaru station, som ligger 12 kilometer væk, men herfra går der busser til tulipanparken, og turen dertil tager et kvarter.

Total Page Visits: 269 - Today Page Visits: 1