Kaikyo Yume Tower

Kaikyo Yume Tower

Kaikyo Yume Tower

Kaikyu Yume Tower er et 153 meter højt tårn beliggende i Shimonoseki, der stod færdigt i 1996. Tårnet er en del af bygningskomplekset Kaikyo Messe Shimonoseki, men der er tale om en hul bygning uden andre etager end dem, man finder øverst oppe i en kugle, hvor der befinder sig et observatorium i tre etager - det øverste i 143 meters højde. Hértil har folk mulighed for at købe sig adgang og i en gennemsigtig elevator tage turen til en 360 graders udsigt ud over Shimonoseki og Kanmon-strædet mellem Honshu og Kyushu, der blandt andet er befærdet af færger og fragtskibe. Fra tårnet kan man desuden se Kanmon-broen, der forbinder de to øer.

Tårnet er et eftertragtet sted for par at tage på date, hvilket interiør blandt andet bærer præg af, og det blev da også designet som "et helligt sted for elskende", hvor kærestepar kan blive sikret evig lykke. På midterste observationsdæk befinder sig desuden en restaurant, og så er tårnet lyst op når det er mørkt.

Kaikyo Yume Tower har åbent alle dage fra 9.30 til 21.30 - der lukkes for nye besøgende en halv time før lukketid. Den nærmeste station er Shimonoseki station, hvorfra der er cirka 10 minutters gang.

 

Total Page Visits: 393 - Today Page Visits: 1