Kobe Port Tower

Kobe Port Tower

Kobe Port Tower

Kobe Port Tower er et 108 meter højt tårn beliggende ved Kobe Havn, der blev bygget i 1963 med det formål skabe et vartegn og samtidig tilbyde folk en udsigt ud over både byen og vandet. Tårnet består af en indre kerne med en elevator, som er omkranset af et rødt stålgitter. Der er i alt 8 etager i tårnet - 3 for neden og 5 i toppen. I de nederste etager finder man blandt andet souvenirbutikker og restauranter, mens der på de øverste befinder sig forskellige observationsdæk. Det midterste af disse er en roterende café, der på 20 minutter tager gæsterne på en 360 graders rundtur over Kobe.

De resterende etager er indrettet og designet på forskellig vis, så man hele tiden kan nyde udsigten i helt nye omgivelser, efterhånden som man bevæger sig enten op eller ned ad de tilhørende trapper. Tårnet blev renoveret fra 2009 til 2010 og fik herefter påsat 7000 LED-lys, der nu oplyser strukturen om aftenen. Tårnet har åbent fra 9 til 21 fra marts til november og fra 9 til 19 fra december til februar. Der lukkes for nye besøgende en halv time før lukketid.

Kobe Port Tower ligger cirka en kilometer fra Kobe station. Den nærmeste station er Hanakuma, hvorfra der er 700 meter til tårnet.

Total Page Visits: 627 - Today Page Visits: 1