Yumeminato Tower

Yumeminato Tower

Yumeminato Tower

Yumeminato Tower blev opført i Yumeminato Park i byen Sakaiminato i Tottori-præfekturet i 1995, så det kunne stå klar til Japan Expo, som blev afholdt i 1997. Der er tale om et 43 meter højt tårn, som hører til et større bygningskompleks, der blandt andet indeholder konferencelokaler, udstillingshaller, souvenirbutikker og en kostumesektion, hvor man kan prøve traditionelle klædedragter fra forskellige asiatiske lande.

Yumeminato Tower fungerer i dag som Sakaiminatos vartegn, og besøgende har mulighed for at komme helt op på toppen, hvor der befinder sig et observationsdæk. Herfra er der en 360 graders udsigt ud over det japanske hav og i horisonten kan man desuden se Daisen-bjerget på en klar dag samt Eshima Ohashi-broen, der er kendt for sin skarpe vinkel. Tårnet er åbent fra 9 til 18 i sommerhalvåret (april-september) og frem til klokken 17 i vinterhalvåret (oktober-marts).

Yumeminato Tower ligger 2 kilometer fra Takamatsucho station, som er den nærmeste station. Herfra er der cirka en halv time til fods.

 

Total Page Visits: 426 - Today Page Visits: 1