Into the Forest of Fireflies’ Light

Information

Billeder

Original titel: Hotarubi no Mori e


Studie: Brain's Base

Instruktør: Takahiro Omori

År: 2011

Genre: Romantik, myter

Spilletid: 45 minutter

Baseret på: Manga

Into the Forest of Fireflies’ Light

.

Into the Forest of Fireflies’ Light

.

Into the Forest of Fireflies’ Light

.

Into the Forest of Fireflies’ Light

.

Into the Forest of Fireflies’ Light

.

Into the Forest of Fireflies’ Light

.

Into the Forest of Fireflies’ Light

.

Into the Forest of Fireflies’ Light

.

Univers

Into the Forest of Fireflies' Light foregår i den virkelige verden, men med overnaturlige elementer i form af ånder, som besidder særlige egenskaber såsom evnen til at fortvandle sig til mennesker.

Karakterdesignet er for menneskernes vedkommende gjort realistisk uden brugen af hverken unaturlige øjenfarver, frisurer eller hårfarver, mens ånder derimod kan have dette i deres menneskelige form.

Handling

Som 6-årig farer pigen Hotaru vild i en skov, mens hun er på sommerferie hos sin onkel. En ånd ved navn Gin hjælper hende ud fra skoven, men de to ender med at blive venner, så Hotaru hvert år besøger Gin, når hun er på sommerferie hos sin onkel. Der er bare det problem, at Gin vil forsvinde, hvis et menneske rører ham.

Min mening

Dette er en rigtig sød film, der kun er lavet for at tiltale de romantiske sjæle. Men selvom man ikke er romantisk anlagt, så vil man alligevel kunne forholde sig til det tragiske ved, at et menneske og en ånd forelsker sig i hinanden, uden at de må komme i fysisk kontakt, og slutningen er jo simpelthen bare så tragisk, selvom den er forudsigelig.

Det er en ret kort film, så handlingen er egentlig lidt svag, da der ikke er tale om den store historie. Derfor er det tydeligt, at man udelukkende har lavet filmen for at tale til folks følelser, hvilket da også bliver gjort på meget simpel og overbevisende vis. Der er ikke brug for det store drama, når man har med kærlighed at gøre. Længsel i sig selv er nok til at få folk til at lide, mens det at man ikke kan få hinanden er et klassisk romantisk plot, der denne gang har fået et tvist.

Jeg forstår faktisk ikke, hvorfor film som Twiligt får så stor opmærksomhed, når man har film som denne, der sådan set kan nydes af alle - børn såvel som voksne og mænd såvel som kvinder. Det er bare synd, at man ikke har gjort det til en rigtig film, som var dobbelt så lang, for så kunne man virkelig dykke ned i karakterernes følelser og hver deres perspektiv. Selve det mystiske element er også interessant, men det bliver et sekundært aspekt ved handlingen.

Selvom det er en kort film, så formår man at følge Hotarus opvækst, men det ville også have givet en bedre effekt, hvis der var gjort mere ud af at skildre tidens gang. Alt i alt kunne det altså have været en virkelig episk anime-film, hvis man havde investeret mere i den, for udgangspunktet er rigtig godt.

Vurdering


Favoritkarakter:
Gin


Plot: 


Karakterer:


Stemmer:


Animation:


Stil:


Overordnet karakter:

8/10
Total Page Visits: 123 - Today Page Visits: 1