Jellyfish Diner

Information

Billeder

Original titel: Kurage no Shokudou


Studie: Zexcs

Instruktør: Hiromi Taniguchi

År: 2016

Genre: Drama

Spilletid: 29 minutter

Baseret på: Bog

Jellyfish Diner

.

Jellyfish Diner

.

Jellyfish Diner

.

Jellyfish Diner

.

Jellyfish Diner

.

Jellyfish Diner

.

Jellyfish Diner

.

Jellyfish Diner

Univers

Jellyfish Diner foregår i virkelighedens Japan, hvor der ikke eksisterer unaturlige elementer, udover en sygdom, som gør folk gennemsigtige og får dem til at forsvinde.

Karakterdesigner er anatomisk set korrekt, men folk er dog kendetegnet ved at have lidt store øjne. Der er samtidig eksempler på unaturlige øjenfarver og hårfarver.

Handling

Da Misakis tvillingebror begår selvmord, stikker han af hjemmefra og ender op i en lille restaurant, hvor han bliver taget til sig af ejeren, som viser sig at lide af en mystisk sygdom, som gør ham gennemsigtig i vand.

Min mening

Dette er en kortfilm, der sådan set ikke rigtig gør andet end at fortælle en kort historie, som ikke engang er særlig god. Det er egentlig en flot anime, men den er på mange måder formålsløs og unødvendig, så man kan undre sig over, hvorfor den overhovedet er blevet produceret. Det ville have været bedre at investere lidt mere i en rigtig film med handling.

På en halv time kan man simpelthen ikke bidrage med den store fortælling, så det er nærmest som at se et afsnit fra en serie, hvor resten af episoderne mangler. Man bliver kastet ind i plottet, som aldrig rigtig udvikler sig eller når til en ende, så det føles, virkelig, som om at man har slået over på en film, som man ser et stykke af for derefter at slå væk midt i det hele.

Selve historien er noget kedelig, fordi den både er indholdsløs og langsom. Den handler kort sagt om en dreng, der leder efter et ståsted i tilværelsen, hvilket han finder ved at flygte fra den, så måske er der et budskab i skikkelse af vandmændene, som jo også flyder formålsløs rundt, indtil de anbringes i et akvarium ... Der er dog ikke rigtig nogen karakterudvikling eller noget klimaks, så det bliver den unikke sygdom, der udgør det eneste specielle element. Men denne spiller ikke rigtig nogen rolle, hverken handlingsmæssigt eller som en morale, så alt i alt er denne film bare en tilføjelse til anime-generen, uden at den dog bidrager med noget.

Vurdering


Favoritkarakter:
Misaki


Plot: 


Karakterer:


Stemmer:


Animation:


Stil:


Overordnet karakter:

5/10
Total Page Visits: 148 - Today Page Visits: 1