Drabet på Takahiro Takei

Drabet på Takahiro Takei
Takahiro Takei

Drabet på Takahiro Takei

Den 15. maj 2001 fandt en kvinde en plastikpose ved svævebanen tilknyttet Nihondaira Park Center i Shizuoka-præfekturet, der er et populært sted at nyde udsigten til Fuji-bjerget. Men på denne dag blev stedet dog udgangspunktet for en usædvanlig forbrydelse, for plastikposen viste sig nemlig at indeholde et afhugget menneskehoved, der var blevet pakket ind i flere plastikposer og avispapir.

Det viste sig, at hovedet tilhørte den 30-årige Takahiro Takei, der boede i byen Hamamatsu, hvor han var flyttet til et halvt år forinden. Hér havde han blandt andet mødt en pige fra Nagoya ved navn Hikari, hvilket han fortalte sin mor under et af de jævnlige opkald, han foretog til hende, indtil disse pludselig stoppede i april 2000, hvor man formoder, at Takahiro forsvandt, eftersom en af de aviser, som hans hoved var pakket ind i, var blevet udgivet i april. Denne stammede desuden var hans hjemegn, mens den ene af plastikposerne var fra en butik i Hamamatsu, så politiet derfor går ud fra, at det var hér Takahiro blev slået ihjel, hvorefter hans krop blev parteret og skaffet af vejen.

Men det er også det eneste, man ved om denne gådefulde sag, idet man aldrig har formået at finde resterne af Takahiro eller i det hele taget opklare, hvor eller hvordan han blev slået ihjel. Politiet er således heller aldrig kommet på spor af den eller de gerningspersoner, der stod bag drabet, og et motiv har man derfor heller aldrig fundet frem til. Det samme gælder pigen Hikari, som Takahiros mor kun hørte omtalt med fornavn, så hvem denne kvinde var er altså et mysterium. Men eftersom hun aldrig har taget kontakt til politiet under efterforskningen af sagen, er det muligvis fordi, at hun var involveret i denne, hvis hun da ikke også var et offer, hvis lig aldrig er blevet fundet.

Selvom Takahiro tilsyneladende planlagde at flytte sammen med Hikari, så var der heller aldrig ingen af hans venner, som mødte hende, men inden sin forsvinding havde han åbenbart fortalt en af sine bekendte, at han var "faldet for den forkerte", hvilket blot er et af de gådefulde spor, der kendetegner denne sag. Men til trods for at være en uopklaret drabssag med flere ubesvarede spørgsmål, så har drabet på Takahiro Takei dog ikke fået særlig meget opmærksomhed i Japan, hvor kendskabet til sagen derfor er begrænset.

Total Page Visits: 14 - Today Page Visits: 1