Fuji Safari Park

Fuji Safari Park

Fuji Safari Park er en safaripark ved foden af Fuji-bjerget, hvor besøgende har mulighed for at tage på safaritur i bil blandt vilde dyr, der blandt andet inkluderer zebraer, løver, giraffer og elefanter. Dyrene bevæger sig frit rundt i enorme indhegninger, hvor de har plads nok til at boltre sig, og her kan gæster køre rundt på asfalterede veje - enten i deres egen bil eller en udlejningsbil, som parken stiller til rådighed. Det er naturligvis ikke tilladt at stige ud fra bilen, mens man kører rundt blandt dyrene, og det er desuden heller ikke tilladt at fodre dem fra bilerne. Dette kan besøgende dog få mulighed for på busture, hvor gæster tilmed også får lov at fodre kød til parkens rovdyr via små tremmer, så man altså kan betragte dem helt tæt på.

Fra marts til november kan man også vælge at besøge safariparken til fods, hvilket foregår ved, at man går rundt om den, men på turen er det muligt at komme i kontakt med dyrene og sågar fodre dem fra observationsdæk. I parken findes desuden en separat zoologisk have, hvor det er muligt at interagere med nogle af dyrene, hvilket for eksempel drejer som om kænguruer, kapivarer og lemurer. Her er desuden afdelinger dedikeret til hunde, katte, kaniner og marsvin.

Der går busser til Fuji Safari Park fra flere stationer. Den nærmeste er Gotemba station, hvorfra der er en halv times kørsel. Fra Mishima station og Fuji station er der derimod cirka en times kørsel.

Total Page Visits: 525 - Today Page Visits: 1