Jigokudani Abepark

Jigokudani Abepark

I Joshinetsu Kogen Nationalpark i Nagano-præfekturet ligger Jigokudani, der direkte oversat betyder helvedesdalen på grund af tilstedeværet af varme kilder, og hér ligger en abepark, der netop er kendt for sine varme kilder, fordi aberne bader i disse for at få varmen om vinteren. Parken åbnede i 1964, og besøgende har mulighed for at komme helt tæt på de mange makakaber, der faktisk lever vildt i området, men alligevel er forholdsvis tamme, og dette fører blandt andet til, at aberne nogle gange stjæler ting fra parkens gæster - blandt andet mobiltelefoner, som de kan finde på at slæbe med ud i vandet. Det er dog ikke tilladt at fodre eller røre aberne.

Selvom Jigokudani Abepark er en af de mest kendte attraktioner i Japan, så er stedet alligevel ikke så populært, fordi det kræver, at man skal vandre to kilometer gennem et skovområde for at komme dertil fra det nærmeste busstoppested, mens man fra den nærmeste parkeringsplads dog kan klare turen på et kvarters tid til fods. Parken har åben året rundt, men aberne bor ikke i denne, så i sommerhalvåret er de mest at finde rundt om i andre dele af dalen, mens de imidlertid kommer til parken for at blive fodret, idet de ansatte sørger for mad til dem. Om vinteren opholder aberne sig primært ved de varme kilder i dagtimerne, mens de søger op i træerne om aftenen. På nettet har man mulighed for at følge med på et livecam og se om aberne er til stede ved de varme kilder.

Jigokudani Abepark ligger tættest på Yudanaka station, hvorfra der går busser til Kanbayashi Onsen, der er det nærmeste busstoppested. Herfra er der som nævnt to kilometers gang til parken. Der er dog også busser der går til stoppestedet kaldet Snow Monkey Park, der er lidt længere væk.

Total Page Visits: 697 - Today Page Visits: 1