Yokote Kamakura Festival

Yokote Kamakura Festival

Yokote Kamakura Festival

Yokote Kamakura Festival er en festival, der hvert år finder sted i byen Yokote, som ligger i Tohoku-regionen, hvor man i løbet af vinteren oplever store mængder sne, som danner grundlag for festivalen. Kamakura er nemlig navnet for små igloer fremstillet af sne, hvilket de lokale indbyggere sørger for at fremstille rundt omkring i Yokote, så byen er fyldt med disse, når festivalen afholdes den 15. og 16. februar. Ydermere er der i mange af disse igloer placeret lys, så festivalen er værd at besøge i dagtimerne såvel som om aftenen, hvor de lysende snehytter giver en eventyrlig stemning i mørket. Nogle igloer er tilmed så store, at de kan huse mennesker, og de lokale inviterer derfor folk med ind i disse til en kop te eller snack.

Festivalen er flere hundrede år gammel og fungerer som en fejring af vandguden, idet de mange igloer sådan set er altre, hvor man kan bede til denne. Nu om dage er festivalen dog endt med at blive en populær turistattraktion, der hvert år trækker tusindvis af besøgende til Yokote. Børn og barnlige sjæle kan more sig i sneen, og man kan selv prøve kræfter med at bygge en iglo af denne, ligesom der er forskellige opvisninger, der tager udgangspunkt i ild og sne.

Yokote Kamakura Festival er centreret om området mellem Yokote station og Yokote-borgen, hvor der stilles en bus til rådighed i aftentimerne.

Total Page Visits: 37 - Today Page Visits: 1