Katsuyama Dino Park

Katsuyama Dino Park

Fukui-præfekturet er kendt for sine mange dinosaurfossiler, og derfor er det også her man finder Japans største dinosaurmuseum i Katsuyama. I nærheden af dette ligger oven i købet også en skov med landets største Dinopark kaldet Katsuyama Dino Park, hvor man kan tage på opdagelse i et naturligt miljø og opleve over 40 animatroniske såvel som stillestående dinosaurer i virkelighedstro størrelse og form, hvilket inkluderer alt fra Pteranodoner og Triceratopse til Velociraptorer og T-rex. Her er sågar også en model af Asiens største sauropod - den 20 meter lange Mamenchisauros.

Temaparken er primært henvendt børnefamilier, idet her også er legeområder og forlystelser tiltænkt de mindste, ligesom her sågar er en sektion med modeller af kæmpeinsekter, der ligger på lur i græsset og blandt træerne. Det er dog ikke muligt for gæsterne at komme i berøring med hverken insekterne eller de animatroiske dinosaurer, idet disse står placeret bag et hegn, som holder dem adskilt fra det stisystem, som besøgende skal befinde sig på under deres tur i parken.

Katsuyama Dino Park ligger cirka 3 kilometer fra Katsuyama station, hvorfra der går busser til parken et par gange i timen.

Total Page Visits: 621 - Today Page Visits: 1