Nomura-ke Samurai Residence

Nomura-ke Samurai Residence

Nomura-ke Samurai Residence er et såkaldt samurai-residens beliggende i Nagamachi-distriktet i Kanazawa, der netop er kendt for at være et velbevaret samurai-kvarter. Og blandt de mange historiske bygninger finder man altså Nomura-ke Samurai Residence, der er åbent for besøgende, så man dermed kan få et autentisk indblik i, hvordan samuraier boede. Med til boligen hører sågar en japansk have, der er kendt for at være blandt de bedste i Japan trods dens lille størrelse.

Som navnet antyder, tilhørte Nomura-ke Samurai Residence Nomura-slægten, der dog måtte sælge boligen, da samurai-klassen blev afskaffet i slutningen af 1800-tallet. Bygningen blev dog opkøbt af en rigmand, som valgte at bevare det, og han renoverede blandt andet boligen ved at tilføje elementer fra andre gamle bygninger. Senere blev Nomura-ke Samurai Residence overtaget af Kanazawa by, som valgte at åbne boligen op for offentligheden, så man i dag kan gå på opdagelse i den.

Nomura-ke Samurai Residence ligger 2,5 kilometer fra Kanazawa station, hvorfra der går busser til Nagamachi-distriktet. Turen tager under 10 minutter..

Total Page Visits: 31 - Today Page Visits: 1