Samurai Museum

Samurai Museum

Samurai Museum ligger i Shinjuku i Tokyo og er et interaktivt museum, hvilket vil sige, at man som besøgende har mulighed for på egen hånd at opleve, hvordan det har været at leve som samurai i fortidens Japan. Museet er på to etager og huser en udstilling med forskellige effekter såsom rustninger og sværd, men mange af disse er dog moderne kopier, der udelukkende har til formål at vise gæsterne variationerne i designs. Der er altså ikke tale om et museum med historiske artefakter, men derimod et museum, der har til formål at fortælle en historie om samuraier.

Dette gøres som nævnt også ved at inddrage de besøgende, for disse har nemlig mulighed for at iklæde sig samuraiudstyr, ligesom de kan blive instrueret i at fægte med samuraisværd og sågar male kalligrafi. Dette er inkluderet i billetprisen, eftersom man ved sit besøg bliver tilknyttet en guide, der på indlevende vis illustrerer, hvorledes museets genstande blev anvendt før i tiden. Museets ansatte taler engelsk, eftersom det er blevet særlig populært blandt udenlandske turister, der gerne vil opleve et velkendt aspekt ved den japanske kultur, og så kan man samtidig få taget billeder fra sit besøg. Det er nødvendigt at foretage en reservation før sit besøg, hvilket kan gøres via museets hjemmeside.

Samurai Museum ligger 350 meter fra Seibu-Shinjuku station, der er en del af en privat toglinje. Alternativt ligger Shinjuku station dobbelt så langt væk.

Total Page Visits: 1135 - Today Page Visits: 1