Kameiwa-grotten

Kameiwa-grotten

Kameiwa-grotten ligger uden for byen Kimitsu i Chiba-præfekturet. Der er tale om en naturlig tunnel, der direkte oversat betyder "skildpaddeklippe", fordi der i denne findes en klippe med form som en skildpadde. Denne siges at være et guddommeligt væsen med tilknytning til Nordenstjernen, som befinder sig på Jorden med det formål at holde denne beskyttet. Klippen kan dog sjældent ses, for gennem Kameiwa-grotten løber en flod, der gennem tiden har været med til at forme et vandfald, der ofte kaldes for Nomizo-vandfaldet, selvom dette faktisk befinder sig et stykke længere derfra. Når folk kommer for at besøge Nomizo-vandfaldet er det egentlig Kameiwa-grotten, de kommer for at se, for denne er nemlig endt med at blive en turistattraktion grundet sit karakteristiske udseende.

Grotten er imidlertid menneskeskabt, men den virker alligevel naturlig, og på visse tidspunkter i løbet af året giver den anledning til et fascinerende syn, når solens stråler vinkles igennem den, så den nærmest ligner indgangen til en anden verden. Det er særligt billede af dette, som har gjort Kameiwa-grotten til en eftertragtet destination, efter at billeder er blevet delt på internettet.

Kameiwa-grotten ligger over 7 kilometer fra den nærmeste station, så det er nemmest at komme dertil med taxa. Dog går der busser til Sasagawa-søen 1,5 kilometer derfra fra både Tokyo og Chiba.

Total Page Visits: 126 - Today Page Visits: 1