Nunobiki-vandfaldene

Nunobiki-vandfaldene

I Kobe ligger fire vandfald, der tilsammen er kendt som Nunobiki-vandfaldene, men der er dog tale om separate vandfald med hver deres navne. Det højeste af disse er det 43 meter høje Ontaki-vandfald, som er det absolut mest populære, idet det i århundreder været inspiration for digtere og malere. De tre andre vandfald er det 19 meter høje Mentaki-vandfald, det 9 meter høje Meotodaki-vandfald og det 8 meter høje Tsutsumigadaki-vandfald.

De fire vandfald er lokaliseret i gåafstand til hinanden langs en vandrerute i et skovområde mellem Kobe by og Nunobiki Herb Garden, der er forbundet med en svævebane, hvorfra man blandt andet kan betragte Ontaki-vandfaldet oppefra. Grundet deres beliggenhed nær en storby er Nunobiki-vandfaldene velbesøgte, og før i tiden befandt sig blandt andet et observationsdæk ved foden af Ontaki-vandfaldet, men dette blev dog fjernet for at give stedet en mere naturlig stemning. Ontaki-vandfaldet er dog stadig hegnet af og munder desuden ud i en lille sø, hvis form er modificeret for at give vandfaldet et æstetisk udtryk.

Nunobiki-vandfaldene ligger cirka halvvejs på vandreruten mellem Kobe og Nunobiki Herb Garden. Fra Shin-Kobe station er der omkring et kvarter dertil til fods.

Total Page Visits: 513 - Today Page Visits: 1