Nunobiki Herb Garden

Nunobiki Herb Garden

Nunobiki Herb Garden er beliggende i Kobe og er Japans største urtehave med samme størrelse som en park. Her har man som besøgende mulighed for at beundre både synet og duften af 75.000 forskellige typer urter og blomster, og i havens souvenirbutikker kan man endda købe sine egne produkter, der er blevet fremstillet af havens planter. Urtehaven består af 14 sektioner og flere forskellige bygninger - blandt andet et enormt drivhus, hvor der dyrkes frugter hele året rundt. Urtehaven befinder sig desuden på en bjergside, så der er ligeledes mulighed for at beundre udsigten ud over Kobe - også i aftentimerne i weekenden, hvor der er forlænget åbningstid.

For at komme frem til haven kan man enten køre med bil op ad bjerget på de anlagte veje, men det er også muligt at bestige bjerget, hvor man på vejen blandt andet kan komme helt tæt på det 43 meter høje Nunobiki vandfald. Den mest populære måde at komme frem til urtehaven på er dog via en tilknyttet svævebane. I denne kan man ikke blot betragte Nunobiki vandfaldet fra oven, man kan ligeledes nyde udsigten over Kobe, når man i flere minutter bliver trukket bort fra byen og op langs bjerget. Det er muligt at købe kombinationsbilletter, der inkluderer adgang til urtehaven og en tur i svævebanen.

Svævebanen, der fører frem til Nunobiki Herb Garden ligger 5 minutters gang fra Shin-Kobe station. En gåtur op ad bjerget og frem til indgangen tager cirka 45 minutter til en time.

Total Page Visits: 512 - Today Page Visits: 1