Onigajo

Onigajo

Onigajo betyder direkte oversat "dæmonslottet", og er navnet på en samling klipper, som ligger langs kysten i byen Kumano. Disse er blevet til efter flere års nedbrydning af vind og havvand, hvilket har skabt en bred variation af formationer, hvilket blandt andet inkluderer et et enormt klippefremspring over en lille tunnelpassage, som folk kan passere igennem. Onigajo er nemlig blevet udstyret med gangstier og trapper, så det er muligt for besøgende at promenere på hele den 1,2 kilometer lange halvø, der udgør Onigajo, og på store dele af turen er der desuden rækværk, som skal forhindre, at man falder i havet, da dette trods alt ligger lige ved siden af klipperne, der flere steder kan være både stejle og glatte.

Navnet Onigajo skyldes, at der før i tiden var rygter om, at pirater såvel som dæmoner holdt til i klipperne, eftersom der blandt disse er mange naturlige grotter. Da Kumano-pilgrimsruten i 2004 blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv, inkluderede dette Onigajo.

Det er muligt at passere Onigajo fra både nord og syd. Den sydlige rute starter 1 kilometer fra Kumanoshi station, mens den nordlige rute starter 1 kilometer fra Odomari station. At tage turen forbi Onigajo imellem de to stationer vil tage lidt over en time.

Total Page Visits: 326 - Today Page Visits: 1